NOVI PESNIŠKI DRŽAVLJANI REPUBLIKE SLOVERZIJE

Strokovna žiranta Feri Lainšček in Katarina Juvančič sta s posebnim pesniškim dekretom ustanovila Republiko SloVERZijo in med 114 prošnjami za državljanstvo podelila 8 pesniških potnih listov.

 

Glasnica Republike SloVERZije je postala Nika Gradišek, ki ji Zveza kulturnih društev Slovenije poklanja finančno nagrado v višini 150 evrov.

Drugo nagrado prejme Marta Pavlovič,

tretjo pa Olga Kolenc

in obe bosta poslej okiteni s knjižnimi prvenkami Javnega sklada RS za kulturne dejavnosti.

 

Z objavo v Primusu so nagrajene tudi sodržavljanke in sodržavljan:

Jana Kandare, Jerca Pavlič, Rada Polajnar, Lidija Polak in Janez Dreu.

 

Iskrene čestitke vsem, ki ste upesnili svoje kraje in jih izstrelili na pesniški zemljevid v upodobitvi Nevenke Flajs.

 

 

 

Kateri državi nazdravljamo? Tej!

 

 

Strokovna žiranta Feri Lainšček in Katarina Juvančič sta s posebnim pesniškim dekretom ustanovila Republiko SloVERZijo in med 114 prošnjami za državljanstvo podelila 8 pesniških potnih listov.   Glasnica Republike SloVERZije je postala Nika Gradišek, ki ji Zveza kulturnih društev Slovenije poklanja finančno nagrado v višini 150 evrov. Drugo nagrado prejme Marta Pavlovič, tretjo pa Olga Kolenc in obe bosta poslej okiteni s knjižnimi prvenkami Javnega sklada RS za kulturne dejavnosti.   Z objavo v Primusu so nagrajene tudi sodržavljanke in sodržavljan: Jana Kandare, Jerca Pavlič, Rada Polajnar, Lidija Polak in Janez Dreu.   Iskrene čestitke vsem, ki ste upesnili svoje…

Pregled ocene

Ocena uporabnikov: 0.55 ( 1 ocen)

Objavite komentar