NAGRAJENI ZAOBLJUBLJENI ŽENOBER

Strokovni žirantki Aleksandra Kocmut in Veronika Šoster sta iz  literarne volilne skrinjice po študioznem volilnem molku med 83 pismi odbrali šifre, za katerimi se skrivajo naslednja imena.

 

Literarna zaobljubljenka je postala pesnica in kantavtorica Katarina Juvančič, ki ji Zveza kulturnih društev Slovenije poklanja finančno nagrado v višini 150 evrov.

Drugo nagrado si je prislužila Zala Reberc,

tretjo pa Janja Plevnik

in obe prejmeta darila za praktično in vsakdanjo rabo, ki jih podarja JSKD – OI Ljubljana.

Z objavo v Primusu so nagrajene tudi zaobljubljene sopotnice, ki slišijo na imena:

Nika Gradišek, Majda Arhnauer Subašič, Maruša Mugerli Lavrenčič, Nataša Skušek in Marta Merkač.

 

Iskrene čestitke ženoberu, ki ga bomo v reviji Primus kmalu pobliže brali in spoznali … na prikazni fotografiji pa že zdaj zrete (zaobljubljeni) kolaž slikarke Mojce Senegačnik.

 

 

Zakaj so se zaobljubljale, sprašujete? Zato!

Strokovni žirantki Aleksandra Kocmut in Veronika Šoster sta iz  literarne volilne skrinjice po študioznem volilnem molku med 83 pismi odbrali šifre, za katerimi se skrivajo naslednja imena.   Literarna zaobljubljenka je postala pesnica in kantavtorica Katarina Juvančič, ki ji Zveza kulturnih društev Slovenije poklanja finančno nagrado v višini 150 evrov. Drugo nagrado si je prislužila Zala Reberc, tretjo pa Janja Plevnik in obe prejmeta darila za praktično in vsakdanjo rabo, ki jih podarja JSKD - OI Ljubljana. Z objavo v Primusu so nagrajene tudi zaobljubljene sopotnice, ki slišijo na imena: Nika Gradišek, Majda Arhnauer Subašič, Maruša Mugerli Lavrenčič, Nataša Skušek…

Pregled ocene

Ocena uporabnikov: Bodite prvi !

Objavite komentar