SAMOIZOLACIJSKI POETIČNI CVETOBER: REZULTATI NATEČAJA UMETNOST JE KøRONA STVARSTVA

Mag. Ana Porenta in mag. Matej Krajnc sta izbrala najboljše karantenske poetese in barde ter lastnoročno natipkala svoj nepreklicni izbor, ki se glasi takole:

 

Naziv karantenske poetese pripade Tini Pegan, ki ji Zveza kulturnih društev Slovenije poklanja finančno nagrado v višini 150 evrov!

Drugookronani Aljaž Primožič si je prislužil letno naročnino na revijo Mentor,

tretjeokronana Tanja Ocelić pa knjižno nagrado Javnega sklada za kulturne dejavnosti.

 

Z objavo so nagrajeni tudi karantenski pesniški sopotniki, ki slišijo na imena:

Helena Zemljič, Sandra Erpe, Franjo Frančič, Sara Zupan in Klemen Berus.

 

Iskrene čestitke cvetoberu, ki ga bomo v reviji Primus kmalu pobliže brali in spoznali … na naslovnici pa že zdaj zrete (izbrano) delo slikarke Mojce Senegačnik.

 

Ne razumete, o čem govorimo? O tem!

 

 

 

 

Mag. Ana Porenta in mag. Matej Krajnc sta izbrala najboljše karantenske poetese in barde ter lastnoročno natipkala svoj nepreklicni izbor, ki se glasi takole:   Naziv karantenske poetese pripade Tini Pegan, ki ji Zveza kulturnih društev Slovenije poklanja finančno nagrado v višini 150 evrov! Drugookronani Aljaž Primožič si je prislužil letno naročnino na revijo Mentor, tretjeokronana Tanja Ocelić pa knjižno nagrado Javnega sklada za kulturne dejavnosti.   Z objavo so nagrajeni tudi karantenski pesniški sopotniki, ki slišijo na imena: Helena Zemljič, Sandra Erpe, Franjo Frančič, Sara Zupan in Klemen Berus.   Iskrene čestitke cvetoberu, ki ga bomo v reviji Primus…

Pregled ocene

Ocena uporabnikov: 4.78 ( 2 ocen)

Objavite komentar